Download algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Colorfull-Kidz

Algemeen
De volgende verkoop-, leverings,- en betalingsvoorwaarden gelden voor alle leveringen en diensten van Colorfull-Kidz. Als er producten worden besteld bij Colorfull-Kidz verklaart men zich akkoord met de bepalingen in deze voorwaarden. Colorfull-Kidz houdt zich het recht voor  haar Algemene Voorwaarden tussentijds te wijzigen. 
Prijzen
Prijzen en andere op deze website vermelde gegevens en uitingen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
Bestellen/betalen
Nadat er een bestelling is geplaatst ontvangt u de factuur via e-mail. Een bestelling wordt pas verstuurd nadat de betaling door Colorfull-Kidz is ontvangen. U betaalt door middel van iDEAL of met een overschrijving via bank- of girorekening. Het volledige bedrag dient binnen 7 werkdagen nadat u de factuur heeft ontvangen bij ons te zijn bijgeschreven. Gedurende deze periode reserveert Colorfull-Kidz de producten voor u. Mocht de betaling niet binnen zijn na afloop van deze termijn dan worden de bestelde producten weer vrij gegeven voor de verkoop.
Verzending van producten
Wij streven ernaar de bestelling binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling bij PostNL ter bezorging aan te bieden. Colorfull-Kidz is niet aansprakelijk voor het niet tijdig bezorgen, verlies of beschadiging door PostNL. U kunt dit risico verzekeren tegen meerprijs. Wilt u hier gebruik van maken, meldt dat dan bij uw bestelling.
 
Alle artikelen zijn in principe uit voorraad leverbaar. Mocht het echter voorkomen dat het artikel tijdelijk niet op voorraad is dan wordt u hiervan op de hoogte gebracht.
Niet goed - geld terug garantie en ruilen
Wanneer u niet tevreden bent met het artikel dan kunt u het binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling retourneren. Artikelen die door ons bedrukt zijn, nemen wij niet retour. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als ze vooraf per e-mail zijn doorgegeven. De garantie vervalt wanneer het artikel gedragen of gewassen is of wanneer u zelf heeft geprobeerd een eventueel gebrek te herstellen. Na ontvangst van de retourzending zal Colorfull-Kidz het aankoopbedrag bedrag minus het bedrag van de gemaakte verzendkosten binnen 30 dagen terugstorten op uw bankrekening. Colorfull-Kidz retourneert geen verzend- / verpakkingskosten.
Ruilen is mogelijk binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling. Artikelen die door ons bedrukt zijn, kunnen niet geruild worden. Ruilen wordt alleen geaccepteerd als dit vooraf per e-mail is doorgegeven. Ruilen is niet mogelijk als het artikel gedragen of gewassen is. De kosten voor verzending van "het oude artikel" en van "het nieuwe artikel" zijn voor rekening van de klant.  
Aansprakelijkheid
Colorfull-Kidz is niet verantwoordelijk voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door Colorfull-Kidz verkochte producten.
Privacy
Uw persoonsgegevens worden zorgvuldig en vertrouwelijk door Colorfull-Kidz behandeld en alleen aan derden ter beschikking gesteld voor betalingstransacties en bezorging.
Copyright
Op alle informatie van deze website berust auteursrecht. Het is niet toegestaan om deze informatie in welke vorm dan ook zonder voorafgaande toestemming van Colorfull-Kidz te kopiëren of te verspreiden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze site.
Acceptatie algemene voorwaarden
Bij het plaatsen van een bestelling geeft u aan dat u akkoord gaat en kennis heeft genomen van deze algemene voorwaarden.
Afbeeldingen en specificaties
Alle afbeeldingen, foto's, tekeningen, gegevens betreffende  afmetingen, kleuren, afbeeldingen van etiketten etc. op de website van Colorfull-Kidz gelden slechts bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.
Vragen/Klachten
Mocht u vragen, opmerkingen of klachten hebben, stuur dan een email naar: info@colorfull-kidz.nl.
www.Colorfull-Kidz.nl
 

Colorfull-Kidz

Postbus 65
5370 AB Ravenstein
 
KvK nummer 566.55.231
BTW nummer NL150248568B01


Rabobank: 1769.27.921
BIC: RABONL2U
IBAN:
NL29RABO 0176.9279.21
 

 | Meer